Agenda


Workshops Handlettering:

Hierbij een overzicht van de ingeplande workshops. Staat jouw stad er niet bij? Of zit de avond al vol? Geen nood: neem even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Ik verzorg workshops in zowel Nederland als Belgie en ‘tour’ op de maandag- en dinsdagavond en in de even weekenden.

Liever exclusief? Denk dan aan de workshops bij mij thuis: gewoon met z’n 2-en of 3-en de workshop volgen. En alle tijd om me al je vragen die je maar kunt bedenken te stellen. Voor 75 pp zorg ik dat er lekkers voor je klaar staat, de boel netjes opgeruimd is, je lekker met letters aan de slag kunt en door mijn verzameling (handletter)boeken kunt snuffelen. (max 4 man)

Je opgeven? Je kunt me een berichtje sturen op martine@studiosuikerzoet.com! Let op: het is druk met de aanvragen! Ik doe mn best je zo snel mogelijk te antwoorden, maar hier kunnen een paar werkdagen overheen gaan! Je aanvraag voor een workshop is pas definitief na betaling. Let svp op de voorwaarden; annulering kan tot 48 uur van tevoren, hierna zijn de kosten voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel iemand anders in je plaats laten gaan.

 

13-01: Doetinchem, Blend: tekenen met ecoline, opgeven via Blend

11-02: Spijkenisse, Wedding Event: aanschuif workshops

12-02: Rijswijk, Letterruimte: brushlettering, opgeven via handletters.nl

24-02: Brecht, Belgie: Brushlettering

10-03: Balen, België, de Stokvis: handlettering, opgeven via de Stokvis

23-03 t/m 25-03: Utrecht, Creative Life

22-28 juli: Saint-Désiré, Landgoed Bonneblond: Pret Letter Summer School: 7 daagse reis, incl 5 dagen allerlei workshops op het gebied van lettering: van chalkboardlettering, brushlettering tot handlettering op tal van ondergronden zoals hout, papier maar ook steen en leer! Deze week is ALL INCLUSIVE; dus incl verblijf, alle maaltijden, (bepaalde) drankjes, workshops en een uitgebreid materialen pakket (twv min 100 euro). De Pret Letter Summer School is 795,00 pp. (Vroegboekkorting: -50 euro!)

29 juli – 04 aug: Saint-Désiré, Landgoed Bonneblond:  2.0 Pretletter Summerschool. Dit gaat verder waar de gewone stopt: meer aandacht dus voor uitsparingen, het maken van circusletters, schaduwen, botanische tekeningen en het maken van je eigen complete alfabet en een (grote!) krijtbord tekening. Leren hoe je je werk digitaliseert? Neem je laptop mee en ik leer je hoe je mbv de programma’s Photoshop & illustrator met je tekeningen kunt werken.

De Pretletter Summerschool 2.0 is inclusief 5 dagdelen les, een zeer uitgebreid materialenpakket (twv min. 100,00!) en het gebruik van alle aanwezig materialen. Bovendien is de Summerschool inclusief logies, alle maaltijden (versbereid en zo lekker!) en bepaalde drankjes. De locatie is landgoed Bonneblond te Saint Desire, waar we een gedeelte exclusief afhuren, dit om ongestoord te kunnen werken (maar ook genieten ;o)!). Mogelijkheid tot lettersafari in stadjes in de buurt maar ook op het landgoed zelf is de nodige inspiratie te vinden.
Kosten (all-in, in t hoogseizoen): 795,00, vroegboekkorting: 50,00!

 

* workshop voor familie, vrienden of als afdelingsuitje!