Agenda


Workshops Handlettering:

Hierbij een overzicht van de ingeplande workshops. Staat jouw stad er niet bij? Of zit de avond al vol? Geen nood: neem even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Mijn tour voert trouwens van Zaanstad, via Gorinchem, Landgraaf, Oostburg naar de Achterhoek. Bijna landelijke dekking dus ;o). Ik tour op de maandag- en dinsdagavond en in de even weekenden.

Liever exclusief? Denk dan aan de workshops bij mij thuis: gewoon met z’n 2-en of 3-en de workshop volgen. En alle tijd om me al je vragen die je maar kunt bedenken te stellen. Voor 75 pp zorg ik dat er lekkers voor je klaar staat, de boel netjes opgeruimd is en je lekker met letters aan de slag kunt. (max 4 man)

Je opgeven? Je kunt me een berichtje sturen op martine@studiosuikerzoet.com! Let op: het is druk met de aanvragen! Ik doe mn best je zo snel mogelijk te antwoorden, maar hier kunnen een paar werkdagen overheen gaan! Je aanvraag voor een workshop is pas definitief na betaling. Let svp op de voorwaarden; annulering kan tot 48 uur van tevoren, hierna zijn de kosten voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel iemand anders in je plaats laten gaan.

16-22 07: Saint-Désiré, Landgoed Bonneblond: Pret Letter Summer School: 7 daagse reis, incl 5 dagen allerlei workshops op het gebied van lettering: van chalkboardlettering, brushlettering tot handlettering op tal van ondergronden zoals hout, papier maar ook steen en leer! Deze week is ALL INCLUSIVE; dus incl verblijf, alle maaltijden, (bepaalde) drankjes, workshops en een uitgebreid materialen pakket. De Pret Letter Summer School is 795,00 pp.

Excl vervoer.

04-09: Schoonhoven, de Werkbank: Leer letteren, handlettering op leer 44,95. Opgeven via de Werkbank.

10-09: Haarlem, Seinfestijn: mini workshops voor kinderen

12-09: Gorinchem: Leer lettering: handlettering op leer: 44,95

18-09: Schoonhoven: meer met letters: circusletters etc. Opgeven via de Werkbank.

23-09: Brecht, Belgie: via gemeente Brecht

07-10: Delft, Handletters.nl: brushlettering, opgeven via Handletters.nl

09-10: Hengelo (Gelderland), Knus & Deco: handlettering, opgeven via Knus & Deco

10-10: Hengelo (Gelderland), Knus & Deco: handlettering

14& 28-11: Open universiteit Veenendaal

17-11 t/m 23-11: Margriet Winterfair

12-12: Liedekerke, Belgie

 

 

 

 

 

 

 

* workshop voor familie, vrienden of als afdelingsuitje!