Over de workshops

Handlettering

Het is hip, het is overal en vooral erg leuk om te doen. En wat zo leuk is; jij kunt het zelf ook leren tijdens de workshop Handlettering.

Het idee: maak in één dagdeel van je eigen inspirerende quote een prachtige zelfgemaakte mini poster! We beginnen met wat oefeningen en schetsen om het gevoel en de techniek door te krijgen. Hierna begint het echte werk; aan de slag met je eigen tekst zodat je aan het einde van de workshop met je eigen mini-postertje naar huis gaat. De workshop is inclusief koffie/thee/uiteraard iets lekkers. Daarnaast zorg ik voor je oefenboekje, genoeg materialen en een klein naslagboekje.

Kosten: vanaf 39,95 pp.  Sommige locaties bieden er een lunch, proeverij of extra hapje/ drankje bij aan, de prijs is om die reden dan hoger.

De workshop inclusief een A5 papierboekje en 2 pennen die je mee naar huis mag nemen. Dit starterspakketje is ter waarde van 9,95.

Enthousiast? Hier online staat de agenda. Je kunt uiteraard ook altijd even contact met me opnemen om de mogelijkheden bij jou in de buurt te bespreken! De workshops zijn behoorlijk gewild, houd hier in je planning rekening mee ;o). Ik werk met een minimum aantal deelnemers (dat hangt af van de afstand van 6 man hier in de buurt tot min 10 wanneer ik een uur moet rijden) of een startbedrag gelijk aan dat aantal deelnemers x 39,95.

De workshops worden voornamelijk op maandag- en dinsdagavond gegeven, maar s middags of zelfs ’s morgens is uiteraard ook mogelijk. Duur: ongeveer 2,5 uur!

Let op: je krijgt van mij van tevoren een bevestiging incl wat extra informatie en de betalingsgegevens. Je kunt je na betaling tot max 48 uur van tevoren kosteloos afmelden, daarna is de afmelding voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel iemand anders in je plaats laten meedoen.

 

Verder in het assortiment:

– Handlettering op hout: we staan eerst -uiteraard- uitgebreid stil bij het handletteren ‘an sich’. Je oefent eerst op papier en maakt hier ook je schets op. Daarna aan de slag op een mooie houten broodplank. (vanaf 44,95)

– Lettering op Krijtbord: op je eigen krijtbordje (30 x 40 cm) tover je de mooiste teksten tevoorschijn. Uiteraard beginnen we hier ook weer met de basis voor het ‘algemene’ handletteren. We laten alleen de finelinertjes lekker links liggen en gaan aan de slag met ouderwetse krijtjes maar ook krijtstiften. Ik ben persoonlijk dol op de effecten die je met krijt kunt maken! (kosten 39,95). Na afloop krijg je het bord mee

– Leer Lettering: handlettering op leer! Hoe cool is dat? Maak je eigen hippe accessoire door op mooi, dik en vooral echt leer je tekst te branden of met een marker te tekenen. De workshop is inclusief voldoende leer om armbandjes/ hangers en/of een cover voor een boekje te maken (kosten 44,95).

– Brushlettering: aan de slag met de brushmarkers! Hier komt meer oefenen en techniek bij kijken. Ik neem dan ook oefenvellen mee en laat je kennismaken met diverse soorten brushpennen en technieken. (39,95, incl startersset)

-Tekenen met Ecoline: hierbij gaan we oefenen in het tekenen met ecoline; kleurverloopjes/ blenden en het maken van kleine illustraties. Inclusief starterspakket.

Prive/ exclusieve workshops: liever in een heel kleine groepje aan de slag? Met zn tweeën of evt 3-en? Je bent bij mij thuis welkom voor een (bijna) 1 op 1 sessie. Alle tijd om al je vragen op me af te vuren. Maar bovenal lekker bezig te zijn met letters. Ook kunnen we uiteraard net even langer stil staan bij een onderwerp naar keuze, zoals bv het digitaliseren van je werk. Kosten: 75,00 pp. Maximaal 4 man.

De organisatie van de workshops vraagt stiekem best wat voorbereiding en tijd. Om die reden wil ik je vriendelijk vragen om bij het afspreken van een workshop ook mijn voorwaarden, zoals te lezen in de bevestiging, door te nemen. Het is zo zonde wanneer er last minute een workshop niet kan doorgaan!