Agenda

25-29 mei 2020: Pretletter Verwenweek:

Diverse workshops op het gebied van tekenen & letteren in combi met een topverzorging op een superlocatie: het recept van de pretletter reizen! En dit in de all-in formule: alle maaltijden, het logies in een gedeelde kamer, bepaalde drankjes, alle maaltijden, de workshops en een super-de-luxe materialenpakket zijn inclusief. Alleen de reis ernaar toe is iets dat je nog zelf mag regelen (2 uur rijden vanaf Utrecht).

Wanneer je net zo enthousiast bent als wij, staat daar uiteraard wel een ‘belonings-korting’ tegenover. En wat voor één: t/m 3 september hebben we weer de Extreme EarlyBird korting van 100 euro pp! Je krijgt deze all in, super verzorgde, mini verwen vakantie namelijk nu met 100 euro korting: voor 695,00 ipv 795,00 euro pp. Uiteraard is betalen in termijnen mogelijk.

Wil je liever een kamer voor jezelf? Natuurlijk is dat ook mogelijk: voor een toeslag van 25 euro per nacht reserveren we een prachtkamer voor jou alleen. Let op: we hebben maar een beperkt aantal kamers hiervoor beschikbaar.

Locatie: hoe mooi wil je het hebben? Wij zijn iig al compleet verliefd geworden op Hoeve Hurpesch: prachtige kamers, een geweldige kookstudio, een omgeving om te zoenen en op loopafstand van schattige dorpjes.