Agenda

Workshops Handlettering:

Hierbij een overzicht van de ingeplande workshops. Staat jouw stad er niet bij? Of zit de avond al vol? Geen nood: neem even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Ik verzorg workshops in zowel Nederland als Belgie en ‘tour’ op de maandag- en dinsdagavond en in de even weekenden.

Liever exclusief? Denk dan aan de workshops bij mij thuis: gewoon met z’n 2-en of 3-en de workshop volgen. En alle tijd om me al je vragen die je maar kunt bedenken te stellen. Voor 75 pp zorg ik dat er lekkers voor je klaar staat, de boel netjes opgeruimd is, je lekker met letters aan de slag kunt en door mijn verzameling (handletter)boeken kunt snuffelen. (max 4 man)

Je opgeven? Je kunt me een berichtje sturen op martine@studiosuikerzoet.com! Let op: het is druk met de aanvragen! Ik doe mn best je zo snel mogelijk te antwoorden, maar hier kunnen een paar werkdagen overheen gaan! Je aanvraag voor een workshop is pas definitief na betaling. Let svp op de voorwaarden; annulering kan tot 48 uur van tevoren, hierna zijn de kosten voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel iemand anders in je plaats laten gaan.

29-31 03 Utrecht, Creative Life: mini workshops
05-05: Kopje, Essen: 2 workshops: 1 voor tieners (hand & brushlettering) en 1 chalkboardlettering
10-05: Woudrichem, Oude Liefde: Letteren en tekenen op vintage bordjes
11-05: Eindhoven, Hella’s Home: Hand & brushlettering (ik neem vintage bordjes en borduurringen mee)
13-17 mei 2019: Pretletter Springbreak: zie programma bij de Pretletter Summerschool.
18-05: Barneveld, Mega Workshopevent
21-05: Doetinchem, Blend: letteren en tekenen op vintage bordjes
22-26 juli 2019: Pretletter Summerschool:

Hoe tof is het om alvast iets te geks in het vooruitzicht te hebben: volgend jaar gaan we weer op locatie letteren. En wel 2 midweken: 1 in mei en in juli. Diverse workshops op het gebied van tekenen & letteren in combi met een topverzorging op een superlocatie: het recept van de pretletter reizen! En dit in de all-in formule: alle maaltijden, het logies in een gedeelde kamer, bepaalde drankjes, alle maaltijden, de workshops en een super-de-luxe materialenpakket zijn inclusief. Alleen de reis ernaar toe is iets dat je nog zelf mag regelen (2 uur rijden vanaf Utrecht).

Wanneer je al net zo enthousiast bent als wij, staat daar uiteraard wel een ‘belonings-korting’ tegenover. En wat voor één: de extreem early bird korting is al verlopen, maar goed we hebben nog wel een ‘nog steeds een vroege vogel’-korting in de aanbieding (we hebben ‘m iets verlengd ;o): tot het einde van februari krijg je deze all in mini vakantie namelijk voor 745,00 ipv 795,00. Uiteraard is betalen in termijnen mogelijk.

Wil je liever een kamer voor jezelf? Natuurlijk is dat ook mogelijk: voor een toeslag van 25 euro per nacht reserveren we een prachtkamer voor jou alleen.

Locatie: hoe mooi wil je het hebben? Wij zijn iig al compleet verliefd geworden op Hoeve Hurpesch: prachtige kamers, een geweldige kookstudio, een omgeving om te zoenen en op loopafstand van schattige dorpjes.