Agenda

27-29 maart Creative Life! Ook dit jaar zijn we weer op dit te gekke evenement te vinden! En met maar liefst 3 verschillende workshops:

1: 10:30-11:30: Ecoline technieken; werken in een borduurring

De potjes ecoline & brushpennen gaan mee, net als gelly roll pennen, de 3D effectliners en uiteraard prachtig papier om op te werken. Ik laat je oa zien hoe je zelf eenvoudig met ecoline takjes en bloemetjes kunt maken, hoe het mooi verdeeld in de borduurring komt en hoe je de 3D effectliners het beste kunt gebruiken. Voor tickets: hier!

2: 12:30-13:30 Vintage bordjes

Op verzoek heb ik deze mini workshop weer ingepland: Kies uit een stapel echt vintage bordjes de mooiste uit en leer hoe je hier eenvoudig mooie teksten of illustraties op kunt maken. Ik neem diverse materialen mee, waaronder acrylic ink, keramiek verf, maar ook mooie markers en de 3D effectliners. Voor tickets: hier!

3: 14:30 – 15:30 Transparant Pouring

Voor deze speciale mini workshop van 1 uur ga je aan de slag met een zogenaamde transparante Pour. Je werkt hierbij met ecoline om zo nog de ondergrond van hout nog een beetje te zien. Speciale effecten maak je met de 3D Effectliners. Voor tickets: hier!

 

25-29 mei 2020: Pretletter Verwenweek:

Diverse workshops op het gebied van tekenen & letteren in combi met een topverzorging op een superlocatie: het recept van de pretletter reizen! En dit in de all-in formule: alle maaltijden, het logies in een gedeelde kamer, bepaalde drankjes, alle maaltijden, de workshops en een super-de-luxe materialenpakket zijn inclusief. Alleen de reis ernaar toe is iets dat je nog zelf mag regelen (2 uur rijden vanaf Utrecht).

Je krijgt deze all in, super verzorgde, mini verwen vakantie voor 795,00 euro pp.

Locatie: hoe mooi wil je het hebben? Wij zijn iig al compleet verliefd geworden op Hoeve Hurpesch: prachtige kamers, een geweldige kookstudio, een omgeving om te zoenen en op loopafstand van schattige dorpjes.

LET OP: er is nog maar 1 gedeelde kamer beschikbaar! Altijd leuk om nieuwe creatievelingen te ontmoeten of vriendinnen mee te nemen!