Pretletter Summerschool

Ook in 2020 gaan we weer op locatie letteren! De Pretletter Summerschool gaat ook dan weer van 25 t/m 29 mei open. Diverse workshops op het gebied van tekenen & letteren in combi met een topverzorging op een superlocatie: het recept van de pretletter reizen! En dit in de all-in formule: de maaltijden, het logies, bepaalde drankjes, de workshops en een super-de-luxe materialenpakket zijn inclusief. Alleen de reis ernaar toe is iets dat je nog zelf mag regelen (2 uur rijden vanaf Utrecht).

Locatie: hoe mooi wil je het hebben? Wij zijn iig al compleet verliefd geworden op Hoeve Hurpesch: prachtige kamers, een geweldige kookstudio, bekroonde kok Cecile die de sterren van de hemel kookt, een omgeving om te zoenen en op loopafstand van schattige dorpjes.

Het programma, zoals het in 2019 was (Ik vermoed een paar kleine aanpassingen/ toepassingen voor in 2020, omdat ook ik dan weer bijgeleerd heb. Uiteraard blijft de basis en het spelen/ leren met uiteenlopende materialen zoals ecoline en krijtbord er standaard in.)Maandag: Aankomst met lunch, middag ter vrije besteding,  ’s avonds na het avondeten workshop: hoe krijg je inspiratie? Door middel van wat oefeningen leer je dat het vinden van inspiratie en het toepassen hiervan helemaal niet moeilijk is.

Dinsdagmorgen: Chalkboardlettering: oftewel het tekenen op een krijtbord. ‘Flourishing, het werken met krullen en het maken van (horeca/food) tekeningetjes worden hierbij ook behandeld.

Woensdagmorgen: Brushlettering: aan de slag met zowel de brushmarkers als de potjes ecoline. Masking fluid, pipetjes en andere materialen voor bijzondere effecten nemen we hierbij mee. Uiteraard staan we ook uitgebreid stil bij het maken van de zogenaamde ‘galaxies’.

Donderdagmorgen: We gaan eerst met verschillende materialen, waaronder ecoline, botanisch tekenen. Hierna is het ‘daag jezelf uit’ tijd: diverse materialen en ondergronden -waaronder hout en leer- liggen voor je klaar.

Middag: Digitaliseren: aan de geïnteresseerden leg ik graag uit hoe ik mijn werk digitaliseer, bewerk en toepas in diverse uitingen. (Let op: het meenemen van een laptop met Photoshop/ illustrator is hierbij essentieel).

Vrijdag: Ontbijt, mogelijkheid tot het stellen van je laatste vragen en vertrek.

Voor vragen, meer informatie of jezelf opgeven; stuur me een berichtje!

Wanneer je nu al net zo enthousiast bent als wij, staat daar uiteraard wel een ‘belonings-korting’ tegenover. En wat voor één: tot het einde van de zomervakantie (eind juli) kunnen we je de extreem early bird korting van 100 euro aanbieden, je krijg dan deze all-in mini vakantie namelijk voor 695,00 ipv 795,00. Betalen in 2 termijnen is mogelijk!

Wil je liever een kamer voor jezelf? Natuurlijk is dat ook mogelijk: voor een toeslag van 25 euro per nacht reserveren we een prachtkamer voor jou alleen.