De allerlaatste Pretletter Verwenweek!

We gaan weer op locatie letteren! De allerlaatste Pretletter Verwenweek vindt dan van 25 t/m 29 mei plaats. Diverse workshops op het gebied van tekenen & letteren in combi met een topverzorging op een superlocatie: het recept van de pretletter reizen! En dit in de all-in formule: de maaltijden, het logies, bepaalde drankjes, de workshops en een super-de-luxe materialenpakket zijn inclusief. Alleen de reis ernaar toe is iets dat je nog zelf mag regelen (2 uur rijden vanaf Utrecht).

Locatie: hoe mooi wil je het hebben? Wij zijn iig compleet verliefd geworden op Hoeve Hurpesch: prachtige kamers, een geweldige kookstudio, bekroonde kok Cecile die de sterren van de hemel kookt, een omgeving om te zoenen en op loopafstand van schattige dorpjes en -niet onbelangrijk!- een uiterst fijne ijsboerderij.

Maandag: Aankomst vanaf 16:00 uur, er staat iets lekkers voor je klaar. Rest van de middag ter vrije besteding. ’s Avonds na het avondeten workshop: composities: hoe kun je je tekst nu het beste indelen? Trucjes en voorbeelden om je lettering er nog beter uit te laten zien.

Dinsdagmorgen: Het werken op zwart! We beginnen met Chalkboardlettering: oftewel het tekenen op een krijtbord. Het maken van (horeca/food) tekeningetjes wordt hierbij ook behandeld. Hierna stappen we over op zwart papier en laat ik je graag de kracht van het werken op zwart zien.

Woensdagmorgen: Het werken met ecoline: Brushlettering: aan de slag met zowel de brushmarkers als de potjes ecoline. Masking fluid, pipetjes en andere materialen voor bijzondere effecten nemen we hierbij mee. Uiteraard staan we ook uitgebreid stil bij het maken van de zogenaamde ‘galaxies’, waarbij ik je graag 2 manieren hiervoor laat zien.

Donderdagmorgen: We beginnen met Bullet-Journaling: hoe pas je nu al wat je geleerd/ uitgeprobeerd hebt toe in een zogenaamd Bullet journal? Ik geef je graag tips & trucs op dit zelf eenvoudig toe te passen (zonder uren kwijt te zijn ;o).  Hierna is het ‘daag jezelf uit’ tijd: diverse materialen en ondergronden -waaronder hout en leer- liggen voor je klaar.

Middag: Digitaliseren: aan de geïnteresseerden leg ik graag in ongeveer een uurtje uit hoe ik mijn werk digitaliseer, bewerk en toepas in diverse uitingen. (Let op: het meenemen van een laptop met -een proefversie?- Photoshop/ Illustrator is hierbij essentieel).

Vrijdag: Ontbijt, mogelijkheid tot het stellen van je laatste vragen en vertrek.

Wat kost nu zo iets? Voor deze all-in mini vakantie betaal je 795,00.