Pretletter Summerschool

Van maandag 22 tm vrijdag 26 juli gaan we weer op locatie letteren. Diverse workshops op het gebied van tekenen & letteren in combi met een topverzorging op een superlocatie: het recept van de pretletter reizen! En dit in de all-in formule: de maaltijden, het logies, bepaalde drankjes, de workshops en een super-de-luxe materialenpakket zijn inclusief. Alleen de reis ernaar toe is iets dat je nog zelf mag regelen (2 uur rijden vanaf Utrecht).

Wanneer je net zo enthousiast bent als wij, staat daar uiteraard wel een ‘belonings-korting’ tegenover. En wat voor één: de extreem early bird korting is al verlopen, maar goed we hebben nog wel een ‘leuk dat je ook mee gaat’-korting in de aanbieding: je krijg deze all in mini vakantie namelijk voor 745,00 ipv 795,00. Uiteraard is betalen in termijnen mogelijk.

Wil je liever een kamer voor jezelf? Natuurlijk is dat ook mogelijk: voor een toeslag van 25 euro per nacht reserveren we een prachtkamer voor jou alleen.

Locatie: hoe mooi wil je het hebben? Wij zijn iig al compleet verliefd geworden op Hoeve Hurpesch: prachtige kamers, een geweldige kookstudio, een omgeving om te zoenen en op loopafstand van schattige dorpjes.

Het programma:
Maandag: Aankomst met lunch, ’s avonds na het avondeten workshop: hoe krijg je inspiratie? Door middel van wat oefeningen leer je dat het vinden van inspiratie en het toepassen hiervan helemaal niet moeilijk is.

Dinsdag: Chalkboardlettering: oftewel het tekenen op een krijtbord. ‘Flourishing, het werken met krullen en het maken van (horeca/food) tekeningetjes worden hierbij ook behandeld.

Woensdag: Brushlettering: aan de slag met zowel de brushmarkers als de potjes ecoline. Masking fluid, pipetjes en andere materialen voor bijzondere effecten nemen we hierbij mee. Uiteraard staan we ook uitgebreid stil bij het maken van de zogenaamde ‘galaxies’.

Donderdag: We gaan eerst met verschillende materialen, waaronder ecoline, botanisch tekenen. Hierna is het ‘daag jezelf uit’ tijd: diverse materialen en ondergronden -waaronder hout en leer- liggen voor je klaar.

Middag of avond: Digitaliseren: aan de geïnteresseerden leg ik graag uit hoe ik mijn werk digitaliseer, bewerk en toepas in diverse uitingen. (Let op: het meenemen van een laptop met Photoshop/ illustrator is hierbij essentieel).

Vrijdag: Ontbijt, mogelijkheid tot het stellen van je laatste vragen en vertrek.

Voor vragen, meer informatie of jezelf opgeven; stuur me een berichtje!