Wie ben ik?

Hi, ik ben Martine. Aangenaam. De afgelopen zes jaar heb ik vol liefde en enthousiasme met mijn Studio Suikerzoet me fulltime bezig mogen houden met handletteren en het maken van illustraties. En man, wat ben ik trots op mijn opdrachtgevers, de plaatsen waar ik workshops heb mogen geven, de vier! boeken die verschenen zijn en de in totaal vijf Pretletter Summerschools die ik eerst in Frankrijk en later in Limburg heb georganiseerd (de laatste komt er in mei aan!). Dat ik tot in het Rijksmuseum les heb mogen geven, op de tofste beurzen heb gestaan en in diverse bladen mezelf of mijn werk tegenkwam.

Ik merkte echter na al die jaren dat ik collega’s enorm begon te missen, een praatje te kunnen maken bij het koffieapparaat of te kunnen sparren over een te gek idee. En zeg nou zelf: waar zou ik beter passen dan bij ‘mijn familie’/ vrienden en bovendien makers van de materialen waar ik zo graag mee werk: Royal Talens? Ik ben er dan ook zeer trots op en ‘onmundig’ blij mee dat ik daar sinds november werkzaam ben als Coordinator van het Experience Centre.

Hier geef ik nog steeds workshops (ook op locatie!), kan ik je helpen met werk in opdracht of kunnen we (want ik werk nu niet meer alleen #hiephoi) geweldige evenementen voor je organiseren. Nieuwsgierig naar deze ‘nieuwe Martine’? Je kunt me een mailtje sturen of meer informatie en contactgegevens vinden op de site van het Royal Talens Experience Centre!