Schoonhoven, 15-10 Botanisch Tekenen met ecoline

In m’n boek sta ik er al uitgebreid bij stil, maar hoeveel leuker is het wanneer ik je live laat zien hoe je zelf stap voor stap met ecoline mooie botanische tekeningen maakt, zoals een cactus, takjes, rozen, wat dan ook! Laat de Bob Ross in je los en doe mee met ‘happy Little trees’ maken! Kosten: 39,95: het staat als 36,00 hier in de webshop, met de 3,95 verzendkosten kom je weer op deze prijs!


Schoonhoven 01-10 Chalkboardlettering

We gaan weer krijtbord-tekenen! Maar dan wel nieuwe stijl! Dat houdt in: grotere borden (40 x 60 cm), nieuwe technieken en trucs én meer illustraties die je stap voor stap uitgelegd krijgt! Hoe tof is dat? Uiteraard mag je na afloop het bord mee naar huis nemen. Kosten: 42,50, het staat hier voor 38,55 in de webshop, met de 3,95 verzendkosten kom je weer op deze reguliere prijs. Datum: 01-10, Schoonhoven, De Werkbank: 19:30-22:00!


NIEUW: Letteren en Tekenen met ecoline

Mijn allernieuwste boek: Tekenen & Letteren met ecoline! Verschijning 10 juli. Reserveer nu alvast mijn nieuwste boek zodat je m straks als eerste, en uiteraard met een extra bedankje in huis hebt! In dit boek hoop ik van alles uit te leggen over het mijn favoriete materiaal: ecoline! Brushlettering, botanisch tekenen, het maken van kleurverloopjes en uiteraard het maken van galaxies: het komt er allemaal in voor!

Prijs is 14,99 incl BTW. Uiteraard maken we er een mooi, vrolijk gekleurd pakketje van!

Een klein inkijkje vind je hier:
https://issuu.com/vbku/docs/9789043920513_biw_inkijk_letteren_e


Vakantie letter pakket + Creative Letters 8

Een te gekke combi: het Vakantie letter pakket + de laatste Creative Letters waar een uitgebreid artikel over het pakket staat, inclusief 7 voorbeelden om na te maken! Nu ipv 33,95, 29,95!


Vakantie Letter Pakket

Ga met Papicolor en Studio Suikerzoet de uitdaging aan om nieuwe materialen te ontdekken, leuke toepassingen te proberen en met ons (op papier helaas) mee naar Miami te gaan; de stad van kleur, neon, palmbomen en flamingo’s! Het vakantie letter pakket bestaat o.a. uit een papierblok met diverse soorten papier, vlaggen, een Sakura Graphic 1 pen, een leaflet met stap voor stap voorbeelden en inspiratie, een waterverf pocketbox (12 napjes) en flamingo stickersheets. Ideaal voor op vakantie!

 

Prijs is 24,95 incl BTW.


Brushlettering blok + pastel markers

Het superfijne, gloednieuwe brushlettering blok (samenwerking tussen Suikerzoet & Papicolor), incl 10 oefenpagina’s, verder mooi blanco papier om je brushlettering op te oefenen PLUS de gaafste pastel brushmarkers.

Normaal gesproken 19,95: als pakketprijs nu 14,95!


Botanische pin

Pin in de vorm van een blad. Helemaal leuk om op je jack of spijkerblouse te spelden!

Prijs: 3,95


Borduurpakket: cactus slinger

Borduurpakket om een cactus vlaggenlijn te maken. De vlaggetjes zijn van stevig karton. Inclusief telpatroon, 5 vlaggetjes, borduurgaren en naald.

Prijs: 12,95 incl BTW


Tijger pin

Tijger pin/ broche, een te leuke accessoire! Leuk op een spijkerblouse of jasje.

Prijs: 3,95

Verzending: 3,95 per bestelling


Regenboog pin

Regenboog pin/ broche, een te leuke accessoire! Leuk op een spijkerblouse of jasje.

Prijs: 3,95

Verzending: 3,95 per bestelling

 


Borduurpakket eenhoorn, love & peace

Borduurpakket Eenhoorn- Peace & Love, voor een kussen van 40 x 40cm. Inclusief borduurgaren en telpatroon.

Prijs: 18,95 incl BTW

Verzending: 3,95 per bestelling


Ecoline brushmarkers, beige/pink

De superfijne ecoline brushmarkers van Talens zijn er nu ook in 5 mooie beige/pink tinten! In de kleurnummers: 420, 374, 381, 258 en 439. Prijs: 9,95 incl BTW