Mini workshops tijdens Creative Life 27-27 maart

€12.50 (tax incl.)

27-29 maart Creative Life! Ook dit jaar zijn we weer op dit te gekke evenement te vinden! En…

Categorized in ,

27-29 maart Creative Life! Ook dit jaar zijn we weer op dit te gekke evenement te vinden! En met maar liefst 3 verschillende workshops:

1: 10:30-11:30: Ecoline technieken; werken in een borduurring

De potjes ecoline & brushpennen gaan mee, net als gelly roll pennen, de 3D effectliners en uiteraard prachtig papier om op te werken. Ik laat je oa zien hoe je zelf eenvoudig met ecoline takjes en bloemetjes kunt maken, hoe het mooi verdeeld in de borduurring komt en hoe je de 3D effectliners het beste kunt gebruiken. Voor tickets: hier!

2: 12:30-13:30 Vintage bordjes

Op verzoek heb ik deze mini workshop weer ingepland: Kies uit een stapel echt vintage bordjes de mooiste uit en leer hoe je hier eenvoudig mooie teksten of illustraties op kunt maken. Ik neem diverse materialen mee, waaronder acrylic ink, keramiek verf, maar ook mooie markers en de 3D effectliners. Voor tickets: hier!

3: 14:30 – 15:30 Transparant Pouring

Voor deze speciale mini workshop van 1 uur ga je aan de slag met een zogenaamde transparante Pour. Je werkt hierbij met ecoline om zo nog de ondergrond van hout nog een beetje te zien. Speciale effecten maak je met de 3D Effectliners. Voor tickets: hier!

0 0items

Your shopping cart is empty.

Items/Products added to Cart will show here.