Product Category: Hebbedingen

11 posts

Paper Poetry Super tape: 33 meter x 5cm breed

Eenhoorns, ijsjes, regenbogen, cactussen en ijsjes: slechts een paar van de supervrolijke figuurtjes die je op dit tape tegenkomt. Ideaal om pakketjes net even wat gezelliger te versturen!

Ecoline water color paper: 290 grs

12 sheets papier dat speciaal geschikt is voor het werken met de potjes ecoline. 290 grs zwaar, formaat 24 x 32 cm en mooi wit. Prijs 12,95 incl BTW

Art Creations Sketch Book 13 x 21 cm

Eén van mijn favo items van Talens: het A5 sketch book, 80 vellen van 140 grs. Heerlijk om in te ‘bullet-journalen’, te schetsen of te tekenen. Fijn boekje voor een meer dan fijne prijs!

NIEUW: Letteren en Tekenen met ecoline

Mijn allernieuwste boek: Tekenen & Letteren met ecoline! Verschijning 10 juli. Reserveer nu alvast mijn nieuwste boek zodat je m straks als eerste, en uiteraard met een extra bedankje in huis hebt! In dit boek hoop ik van alles uit te leggen over het mijn favoriete materiaal: ecoline! Brushlettering, botanisch tekenen, het maken van kleurverloopjes en uiteraard het maken van galaxies: het komt er allemaal in voor!

Prijs is 14,99 incl BTW. Uiteraard maken we er een mooi, vrolijk gekleurd pakketje van!

Een klein inkijkje vind je hier:
https://issuu.com/vbku/docs/9789043920513_biw_inkijk_letteren_e

Brushlettering blok + pastel markers

Het superfijne, gloednieuwe brushlettering blok (samenwerking tussen Suikerzoet & Papicolor), incl 10 oefenpagina’s, verder mooi blanco papier om je brushlettering op te oefenen PLUS de gaafste pastel brushmarkers.

Normaal gesproken 19,95: als pakketprijs nu 14,95!

Papicolor papierblok incl 2 pennen

Het starterssetje zoals je ook tijdens de workshop Handlettering krijgt: 1 A5 papierblok, 60 pagina’s, 3 kleuren papier in 2 diktes + een Sakura Micron Pigma 05 fineliner en een witte gelly roll pen.

Prijs: 9,95 incl BTW