Product Category: Leesvoer

4 posts

NIEUW: Letteren en Tekenen met ecoline

Mijn allernieuwste boek: Tekenen & Letteren met ecoline! Verschijning 10 juli. Reserveer nu alvast mijn nieuwste boek zodat je m straks als eerste, en uiteraard met een extra bedankje in huis hebt! In dit boek hoop ik van alles uit te leggen over het mijn favoriete materiaal: ecoline! Brushlettering, botanisch tekenen, het maken van kleurverloopjes en uiteraard het maken van galaxies: het komt er allemaal in voor!

Prijs is 14,99 incl BTW. Uiteraard maken we er een mooi, vrolijk gekleurd pakketje van!

Een klein inkijkje vind je hier:
https://issuu.com/vbku/docs/9789043920513_biw_inkijk_letteren_e

Vakantie letter pakket + Creative Letters 8

Een te gekke combi: het Vakantie letter pakket + de laatste Creative Letters waar een uitgebreid artikel over het pakket staat, inclusief 7 voorbeelden om na te maken! Nu ipv 33,95, 29,95!

Vakantie Letter Pakket + Gelly Rolls!

– Nu met gratis limited edition glitter gell roll-pennen van Sakura! (zolang de voorraad strekt)

Ga met Papicolor en Studio Suikerzoet de uitdaging aan om nieuwe materialen te ontdekken, leuke toepassingen te proberen en met ons (op papier helaas) mee naar Miami te gaan; de stad van kleur, neon, palmbomen en flamingo’s! Het vakantie letter pakket bestaat o.a. uit een papierblok met diverse soorten papier, vlaggen, een Sakura Graphic 1 pen, een leaflet met stap voor stap voorbeelden en inspiratie, een waterverf pocketbox (12 napjes) en flamingo stickersheets. Ideaal voor op vakantie!

 

Prijs is 24,95 incl BTW.