Product Category: Materiaal

21 posts

5 potjes Ecoline: primary colors

Een tray gevuld met 5 potjes ecoline, in de kleuren geel (205), hard roze (337), helder blauw (578), fris groen (600) en zwart (700).

Brushlettering blok + pastel markers

Het superfijne, gloednieuwe brushlettering blok (samenwerking tussen Suikerzoet & Papicolor), incl 10 oefenpagina’s, verder mooi blanco papier om je brushlettering op te oefenen PLUS de gaafste pastel brushmarkers.

Normaal gesproken 19,95: als pakketprijs nu 14,95!

Ecoline (print) Papier

Ecoline print papier: een blok papier speciaal ontworpen voor het gebruik van ecoline & ecoline brushpennen. De briljante kleuren komen op dit papier optimaal tot uitdrukking. Bovendien kan dit papier in de printer, waardoor het zeer geschikt is voor een -ik citeer de verpakking ;o)- hybride manier van werken; een ontwerp kan worden gescand, geprint en er kan vervolgens met ecoline en/of een ecoline brushpen perfect op verder gewerkt worden.

Formaat: A4, 75 sheets, 150 grs

Prijs: 12,00 incl BTW

Gelly Roll Moonlight: 12 x Neon

De fijne gelly roll pennen van Sakura in prachtige Moonlight/ Neon kleuren: te gek op zwart en craftkleur maar uiteraard ook gewoon op wit. In 12 mooie kleuren.

Prijs: 20,99 incl BTW

Verzending: 3,95

Sakura Gelly Roll Stardust Koper

De superfijne gel pen van Sakura in koper glitter. Erg mooi om bij je handlettering, tekenen of gewoon schrijven te gebruiken.

Prijs: 2,25 incl BTW

Verzending: 3,95 per bestelling

Sakura Pentouch Koper – Fine

Ideale pen voor op papier, hout, steen etc. Mooi dekkend in prachtige koperkleur.

Prijs: 3,99 incl BTW

Verzending: 3,95 per bestelling

Setje Micron Pigma fineliners

De fijnste fineliners voor handlettering in 3 verschillende diktes: 02, 04 en 08. De inkt is lichtvast en waterproof. Ook geschikt om mee op stenen en schelpen te schrijven.

Prijs: 7,50 incl BTW

Verzending: 3,95 per bestelling

Brushlettering Papierblok A4

Te trots; dit blok is speciaal op mijn verzoek samengesteld en gemaakt door Papicolor. Het heeft naast een voorbeeld ABC-tje ook 10 oefenpagina’s om je ‘up & downstrokes’ op te oefenen. De overige pagina’s zijn verdeeld in wit, recycled, lichte craft en marmerpapier.

Prij7,95 incl BTW

Verzending: 3,95 per bestelling

 

Papicolor papierblok incl 2 pennen

Het starterssetje zoals je ook tijdens de workshop Handlettering krijgt: 1 A5 papierblok, 60 pagina’s, 3 kleuren papier in 2 diktes + een Sakura Micron Pigma 05 fineliner en een witte gelly roll pen.

Prijs: 9,95 incl BTW