Product Category: Materiaal

17 posts

Vakantie letter pakket + Creative Letters 8

Een te gekke combi: het Vakantie letter pakket + de laatste Creative Letters waar een uitgebreid artikel over het pakket staat, inclusief 7 voorbeelden om na te maken! Nu ipv 33,95, 29,95!

Vakantie Letter Pakket + Gelly Rolls!

– Nu met gratis limited edition glitter gell roll-pennen van Sakura! (zolang de voorraad strekt)

Ga met Papicolor en Studio Suikerzoet de uitdaging aan om nieuwe materialen te ontdekken, leuke toepassingen te proberen en met ons (op papier helaas) mee naar Miami te gaan; de stad van kleur, neon, palmbomen en flamingo’s! Het vakantie letter pakket bestaat o.a. uit een papierblok met diverse soorten papier, vlaggen, een Sakura Graphic 1 pen, een leaflet met stap voor stap voorbeelden en inspiratie, een waterverf pocketbox (12 napjes) en flamingo stickersheets. Ideaal voor op vakantie!

 

Prijs is 24,95 incl BTW.

Brushlettering blok + pastel markers

Het superfijne, gloednieuwe brushlettering blok (samenwerking tussen Suikerzoet & Papicolor), incl 10 oefenpagina’s, verder mooi blanco papier om je brushlettering op te oefenen PLUS de gaafste pastel brushmarkers.

Normaal gesproken 19,95: als pakketprijs nu 14,95!

Ecoline brushmarkers, beige/pink

De superfijne ecoline brushmarkers van Talens zijn er nu ook in 5 mooie beige/pink tinten! In de kleurnummers: 420, 374, 381, 258 en 439. Prijs: 9,95 incl BTW  

Ecoline (print) Papier

Ecoline print papier: een blok papier speciaal ontworpen voor het gebruik van ecoline & ecoline brushpennen. De briljante kleuren komen op dit papier optimaal tot uitdrukking. Bovendien kan dit papier in de printer, waardoor het zeer geschikt is voor een -ik citeer de verpakking ;o)- hybride manier van werken; een ontwerp kan worden gescand, geprint en er kan vervolgens met ecoline en/of een ecoline brushpen perfect op verder gewerkt worden.

Formaat: A4, 75 sheets, 150 grs

Prijs: 12,00 incl BTW

Ecoline brushmarkers, blauw/groen

De superfijne ecoline brushmarkers van Talens zijn er nu ook in 5 mooie blauw/groen tinten! In de kleurnummers: 654, 661, 602, 508 en 640.

Prijs: 9,95 incl BTW

Ecoline brushmarkers, pastel!

De superfijne ecoline brushmarkers van Talens zijn er nu ook in 5 mooie pastelkleuren! In de kleuren groen, 666, licht grijs 738, lila, 579, licht roze 390 en licht blauw, 580.

Prijs: 9,95 incl BTW

Verzending: 3,95

 

Gelly Roll Moonlight: 12 x Neon

De fijne gelly roll pennen van Sakura in prachtige Moonlight/ Neon kleuren: te gek op zwart en craftkleur maar uiteraard ook gewoon op wit. In 12 mooie kleuren.

Prijs: 20,99 incl BTW

Verzending: 3,95

Sakura Gelly Roll Stardust Koper

De superfijne gel pen van Sakura in koper glitter. Erg mooi om bij je handlettering, tekenen of gewoon schrijven te gebruiken.

Prijs: 2,25 incl BTW

Verzending: 3,95 per bestelling

Sakura Pentouch Koper – Fine

Ideale pen voor op papier, hout, steen etc. Mooi dekkend in prachtige koperkleur.

Prijs: 3,99 incl BTW

Verzending: 3,95 per bestelling

Sakura Stardust Gelpen

Amazing Stardust is de enige echte glitter Gelly roll. Gaaf glittereffect voor handlettering, tekenen of gewoon schrijven.

Prijs: 9,95 incl BTW

Setje Micron Pigma fineliners

De fijnste fineliners voor handlettering in 3 verschillende diktes: 02, 04 en 08. De inkt is lichtvast en waterproof. Ook geschikt om mee op stenen en schelpen te schrijven.

Prijs: 7,50 incl BTW

Verzending: 3,95 per bestelling

Brushlettering Papierblok A4

Te trots; dit blok is speciaal op mijn verzoek samengesteld en gemaakt door Papicolor. Het heeft naast een voorbeeld ABC-tje ook 10 oefenpagina’s om je ‘up & downstrokes’ op te oefenen. De overige pagina’s zijn verdeeld in wit, recycled, lichte craft en marmerpapier.

Prij7,95 incl BTW

Verzending: 3,95 per bestelling

 

Papicolor papierblok incl 2 pennen

Het starterssetje zoals je ook tijdens de workshop Handlettering krijgt: 1 A5 papierblok, 60 pagina’s, 3 kleuren papier in 2 diktes + een Sakura Micron Pigma 05 fineliner en een witte gelly roll pen.

Prijs: 9,95 incl BTW

Aqua Brush Medium- Sakura

Fijne aqua brush van Sakura, te vullen met water of ecoline. Let op; de 2 delen schroef je in tegengestelde richting op elkaar. Ideaal om met de ecoline mooie achtergronden te maken.

Prijs: 4,50 incl BTW

Gouden ecoline – Talens

Eén van mijn favorieten; de goudkleurige ecoline van Talens. Mooi te combineren met de ecoline brushpennen. Doordat deze ecoline dikker is dan de normale kleuren is het handig met een Aqua Brush te werken om het waar nodig iets te verdunnen.

Let op: dit item is niet per brievenbuspost te verzenden. Mocht je nu voor minimaal 20,00 bestellen, neem ik deze extra verzendkosten op me. Anders komt er helaas nog 3,00 aan verzendkosten bij.

Prijs: 7,00 incl BTW

 

Talens Brushmarkers, 5 pcs

De enorm fijne ecoline brushmarkers van Talens. In 5 kleuren: geel, roze, blauw, zwart en een blender.

Prijs: 9,95 incl BTW